onsdag den 7. januar 2015

Brev fra Julie

Godt nytår - vi klarede frosten!
Et af vores nye medlemmer, Julie, har fulgt vores opfordring til at komme med gode ideer til fremtidige arrangementer. 

Læs et uddrag af Julies brev og skriv evt. selv til et medlem af bestyrelsen.








Kære formand for Randers havekreds

På den flotte nye hjemmeside kan jeg se en opfordring til at sende jer idéer til sensommerens program i Randers Havekreds.
Jeg vil gerne foreslå et intro-arrangement for nye/passive medlemmer, hvor man kan få lejlighed til at møde andre nye medlemmer og få mere at vide om Randers havekreds, hvad foreningen arbejder for og tilbyder sine medlemmer.

Jeg har selv været medlem i et års tid, men har ikke deltaget i nogen arrangementer eller opsøgt den lokale kreds. Jeg er bestemt nysgerrig og vil gerne vide mere, men har ikke lyst til at kaste mig direkte ud i en generalforsamling eller et meget fagligt arrangement som det om liljen og dens fjender. 

Måske der er flere, der har det som jeg? Hermed er idéen givet videre i hvert fald.

For at kunne forklare min haveinteresse vil jeg gerne kort præsentere mig først. Jeg er 28, har en lang videregående uddannelse og er bosat i en landsby uden for Randers i et hus med en 4 år gammel have, der grænser op til åben mark og eng. Der bor jeg med min mand, hund, kat og høns.

Jeg arbejder på kontor og bruger min have og udelivet til at komme ud af mit hoved og ned i min krop, til at være kreativ og få energi.

Min egen havestil er forholdsvis afslappet, og jeg forsøger at have fokus på balancen mellem det kultiverede og det vilde. Jeg interesserer mig for den selvforsyningsbølge, som breder sig, og deraf følge for dyrelivet i haven, at dyrke min køkkenhave, de gode kombinationer og de hjemmelavede løsninger. Jeg har ikke nogen særinteresser i enkelte planter eller arter. For mig handler det om samspillet i haven.

Hvis jeg skal forestille mig, hvad jeg kunne ønske mig at bruge Haveselskabet lokalt til, så vil det være til deling af haveglæde, af viden, af overskud af frø, planter og frugter, af inspiration og af ydelser.

Min omgangskreds synes, jeg er lidt nørdet med min haveviden, og det kunne være dejligt at dele med andre, som også synes, at alt det, der spirer og gror, er magisk og beundringsværdigt. 

Venligst
Julie