lørdag den 18. april 2015

Sol over Østervold


Lørdag den 18. april afholdtes Randers Havekreds' forårsplantemarked.

Tæt ved 40 veloplagte stadeholdere var med til at gøre omdanne Østervold midt i Randers til en grøn oase. At solen skinnede fra en skyfri himmel fra morgenstunden, var også med til at gøre dagen festlig.

Allerede en time før den officielle åbningstid var der mange mennesker, der snusede rundt hos de forskellige handlende.
Der var også mange spændende planter, både sjældne og mere traditionelle.
Der var kort sagt noget for enhver smag og i særdeleshed for enhver pengepung.De allerfleste stadeholdere er amatører, der formerer deres yndlingsplanter i have og drivhus, og de hygger sig så med at sælge af overskuddet til alle os andre. Til glæde for begge parter.

Nogle af byens planteskoler var også repræsenteret, og andre af dem havde - sammen med alle handlende - doneret præmier til havekredsens tombola, der blev flittigt besøgt.Randers Havekreds takker for en dejlig dag og håber at se både handlende og kunder til vores næste plantemarked på Østervold lørdag den 22. august 2015.Der var hele formiddagen rigtig mange mennesker på Østervold, og de allerfleste gik rundt med en eller flere poser med planter, og de så ud, som om de glædede sig til at komme hjem og sætte det indkøbte i jorden

Se RANDERSiDAGS' artikel om Randers Havekreds' plantemarked

 her >>