onsdag den 23. november 2016

Jul hos FeenDet er ikke julemandens værksted, men Ideen fra Feen, Lisbeth Petris arbejdsplads i hendes hyggelige gård i Askildrup.

Haveselskabet Randers var to aftener i november på besøg, hvor Lisbeth øste ud af sin store viden og erfaring om dekorationer til julen.Selv om det er en travl tid for 'feen', tog hun igen i år imod to gange tyve videbegærlige medlemmer.
Lisbeth tager udgangspunkt i naturens materialer, så deltagerne vil uden tvivl i den kommende tid se på en pind tanke på, om den nu kan bruges til en dekoration til jul.


 Efter at Lisbeth havde vist, hvordan hun fremstiller forskellige dekorationer, blev det deltagernes tur.
Kurt fra bestyrelsen havde doneret en sæk blød enebær, og med den som udgangspunkt kom der gang i juletræsproduktionen. Gruppen blev delt i to hold, og mens det ene havde travlt med vindseltråden, nød det andet hold kaffen og Annies dejlige julekage - frit efter Søren Ryges opskrift - se den her >>.
Der skulle jo også shoppes i den store forretning, der bugner af lækkerier til til fremstilling af pynt til julen.Har du lyst til at besøge ideen fra Feen, kan du se åbningstiderne her >>

Se billeder fra sidste års besøg hos Ideen fra Feen her >>